La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la TV7 14 octombrie 2020

Adaugat la :  14.10.2020

Iată care sunt știrile zilei! Guvernul Israelului aprobă oficial acordurile de pace Abraham cu Emiratele Arabe Unite.

Carantina la nivel național determinată de coronavirus, cu aproape un milion de șomeri, provoacă din ce în ce mai multe tensiuni interne și instabilitate în Israel. O întâlnire a comitetului de urgență pentru coronavirus din Ierusalim este programată pentru a se discuta strategia existentă de închidere la nivel național, pe fondul creșterii rapide a nemulțumirii publice.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 29 septembrie 2020, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV