Legături mai puternice

Adaugat la :  9.06.2021

În ciuda războiului dintre Israel și Gaza, relația Israelului cu Emiratele Arabe Unite întocmită în Acordurile Avraam prosperă. Un semn al acestei relații prospere este deschiderea primei expoziții de comemorare a Holocaustului în Golful Persic și în muzeul din Dubai.

Ahmed Almansoori, Muzeul Corssroads of Civilization, fondator: Este foarte important să recunoaștem, să avem compasiune și să avem curajul de a recunoaște această perioadă neagră a istoriei din acele vremuri. Masacrele, epurarea etnică a unei singure etnii, a unei singure religii.

Emily Jones, reporter: Expoziția explorează evenimentele care au dus la Holocaust și include un tribut adus eroilor arabi care au apărat și au salvat evrei.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 882, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională