Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Liban primește ajutor internațional Știre Jerusalem Dateline

Adaugat la :  14.08.2020

La câteva zile după cel mai mare dezastru din istoria sa, Libanul se străduie să-și revină. Catastrofa l-a mișcat până la lacrimi pe primarul din Beirut: „Acesta este un dezastru pentru Liban. Nu știm cum vom ieși din asta. Abia supraviețuiam și acum avem și acest dezastru. Trebuie să rămânem tari, să stăm împreună și să fim bravi.”

Tot poporul suferă.Catastrofa este copleșitoare pentru primar și pentru poporul din Beirut.

Această filmare aeriană arată amploarea distrugerii portului și a zonei din jur. Aceste imagini din satelit cu starea de dinainte și de după arată amploarea dezastrului.

Națiuni din întreaga lume se mobilizează pentru a-i ajuta să-și revină. Între acestea sunt EAU, Rusia, Australia și Franța. oate acestea trimit ajutoare și echipe de salvare. Israelul, vecinul de sud al Libanului, a oferit ajutor și condoleanțe, iar primăria din Tel Aviv a fost luminată în culorile steagului libanez.

Pe străzi, distrugerea este pretutindeni. Un locuitor din Beirut spunea pentru Știrile CBN că parcă ani de distrugere provocată de război s-ar fi condensat într-o secundă.

Libanezii din lume au luat-o în mod personal. Abdullah din SUA și-a pierdut un prieten care lucra ca agent vamal în port. Situația prin care trece Libanul este foarte tristă. Libanul a trecut prin atât de multe necazuri de-a lungul anilor și ce s-a întâmplat acum este ultimul lucru pe care și-l imaginau oamenii.

Aproape 300 000 de oameni din Beirut au rămas fără locuință, cam 10% din populația orașului. În mijlocul haosului, au intervenit și organizații creștine precum Triumphant Mercy. „Încercăm să aducem hrană celor care lucrează și curăță casele și străzile și îndepărtează molozul.”

Ei lucrează zi și noapte. Acești creștini libanezi solicită susținere în rugăciune pentru a putea transmite iubirea lui Isus, în timp ce țara lor trece prin cea mai mare criză din istoria sa.


Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 340, în august 2020. Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!

https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.