Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Lideri crestini din diverse tari proclama unitatea in credinta la Hong Kong

Adaugat la :  23.08.2019

Situatia din Hong Kong domina emisiunile de stiri de zece saptamani datorita protestelor masive pentru apararea drepturilor democratice si datorita unei posibile represalii din partea Chinei. Insa recent, a avut loc un alt eveniment important.

George Thomas: Asa este. Lideri chinezi crestini din Macau, Taiwan si alte 35 de tari s-au intrunit pentru a-si proclama unitatea in credinta si pentru a-si exprima scopul de a vesti Evanghelia in lume. Aceasta stire a fost realizata de colegii nostri de la GOOD-TV (Gud TiVii) din Taiwan.

Lydia Wong, pastor: Asia! Va vorbesc in Numele lui Isus. Sunteti cei care vor deschide calea pentru Domnul Isus…

Reporter: Cand diversele gurupuri etnice din China simt o unitate autentica in Duhul Sfant, atunci chinezii vor fi chemati sa fie lideri si sa duca prezenta lui Dumnezeu in randul natiunilor pentru a-i duce inapoi la Ierusalim.

Lynn Green, vorbitoare: Aceasta intrunire pune accent pe unitatea in Trupul lui Hristos, pe autoritate, pe darul de a vedea in ce stadiu este atmosfera spirituala. Cand atmosfera spirituala este potrivita, atunci trupele terestre pot interveni. Asa vad eu aceasta intrunire.

Diane Bickle, participanta la conferinta: Sunt pentru prima data in Asia la o astfel de intrunire. Intrunirea mi-a depasit toate asteptarile. Simt prezenta puterii Tatalui. Familia se intruneste in asa fel incat ne va schimba modul de viata, modul de a ne ruga pentru altii, modul de a fi langa altii, modul in care ne sustinem unii pe altii si ne traim viata impreuna.

Reporter: In acest an, la intrunirea chinezilor vedem strangerea liderilor generatiei noi de catre Domnul. Tinerii au declarat ca vor lasa in urma prejudiciile si egoismul pentru un singur scop, acela de a vedea chinezii uniti.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.