Liniștete-ți inima, ascultă-L pe Dumnezeu E supranatural!, episodul 38

Adaugat la :  25.06.2020

Ce te oprește? Jermaine și Rebecca Francis te ajute să reduci zgomotul care te distrage, și să Îl auzi astfel mai clar pe Dumnezeu vorbind.

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Urmărești episodul 38 (cod 1041).

Vizionează, dă like, distribuie și abonează-te la canalul nostru dacă vrei să vezi mai multe materiale.

Unde ne mai poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte