Lupta împotriva coronavirusului în Israel

Adaugat la :  13.02.2020

Israelul este țara inovațiilor și influențează întreaga lume. Emily Jones din Ierusalim ne va vorbi despre modul în care o companie din Israel abordează noul coronavirus.

Emily Jones: Coronavirusul se răspândește în întreaga lume și face zilnic noi victime. Însă, datorită unei tehnologii revoluționare dezvoltate în inima Ierusalimului situația s-ar putea schimba. Argaman este o companie israeliană care produce măști inovative antivirale care pot ucide virușii când intră în contact cu masca.

Jeff Gabbay, Argaman, președinte și director general: Măștile distrug virușii, bacteriile, ciupercile existente, instant, non-stop. Le puteți spăla, le puteți spăla cu soluție de înălbire, le puteți vopsi, le puteți lovi cu o bâtă de baseball. Ele rămân eficiente.

Emily Jones: Inginerii folosesc unde sonore invizibile pentru a injecta proprietăți antivirale în vată. Din vată se pot confecționa măști și saltele pentru spitale. Președintele companiei spune că munca sa face parte dintr-o profeție biblică.

Jeff Gabbay: Lumea trebuie să beneficieze de binecuvântarea noastră. Trebuie să fim o lumină pentru națiuni. Cred că asta este o împlinire a profețiilor.

Emily Jones: Materialul antiviral este în drum spre Hong Kong pentru a ajuta la combaterea epidemiei. Argaman speră că poate împărți produsul și cu restul lumii în curând.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 813 – februarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri