Lupta împotriva noului coronavirus în Nazaret Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.10.2020

În timp ce Israelul este în carantină, armata intervine pentru a-i ajuta pe nevoiașii din orașul natal al lui Isus. Nazaretul este cel mai mare oraș arab din Israel și mulți nu au acces la mâncare în timpul carantinei. Comandamentul frontului intern al Armatei Israeliene distribuie ajutoare, procesează teste COVID și asigură și alte servicii.

Col. Elad Edri: Asigurăm coordonarea între municipalități și guvernul israelian, care oferă multe și diverse ajutoare. Noi suntem alături de ei. Nu sunt singuri în confruntarea cu această situație. Este o colaborare între municipalități și Armata Israeliană.

Populația arabă are adesea sentimente negative față de poliție și de Armata Israeliană, însă această coordonare contribuie la schimbarea mentalității și la unitatea dintre comunități.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 848, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională