Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Lupta pentru un vaccin împotriva coronavirusului

Adaugat la :  27.03.2020

În Israel, laboratoarele de cercetare lucrează la realizarea unui vaccin. În mod ironic, liderul religios al Iranului a spus că iranienilor li se va permite să folosească vaccinul chiar dacă vine din statul evreiesc.


Emily Jones: Invitatul meu este Chris Mitchell, șeful biroului de știri CBN în Orientul Mijlociu, care ne va oferi mai multe detalii. Chris, îți mulțumesc pentru intervenție.


Chris Mitchell: Este minunat să fiu aici, Emily.


Emily Jones: Chris, mulți ne întreabă cum să ne rugăm pentru Israel și pentru Orientul Mijlociu în această perioadă.


Chris Mitchell: În primul rând, este o întrebare foarte bună și mulți se roagă și în prezent. Oamenii s-au dus pe Muntele Templului să se roage. Are loc o chemare la rugăciune pe plan global. Președintele Trump a anunțat Ziua Globală a Rugăciunii. Cum să roage oamenii? Ei se pot ruga pentru cei care sunt bolnavi, pentru cei care au pierdut o persoană apropiată. Rugați-vă pentru oamenii care se află în prima linie, pentru medici și pentru asistente care își riscă viața în această perioadă de criză. Rugați-vă pentru cercetătorii care încearcă să descopere un vaccin contra coronaviruslui și medicamente cu care să trateze oamenii. Rugați-vă pentru ei. Și rugați-vă mai ales pentru lideri. Liderii de pe întreg globul au nevoie de înțelepciune.


Emily Jones: Poți să ne conduci în rugăciune?


Chris Mitchell: Cu bucurie. Tată, Îți mulțumim că în timpul acestei crize Cuvântul Tău spune că la nevoie ești foarte prezent. Doamne, aceasta este o nevoie globală. Doamne, ne rugăm pentru mângâierea oamenilor bolnavi. Mângâie familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Ne rugăm pentru oamenii din prima linie, pentru medici și asistente ca să îi protejezi. Ne rugăm pentru cercetători ca să poată găsi medicamentele necesare pentru un tratament și pentru un vaccin pentru a preveni boala. Doamne, ne rugăm pentru lideri, să le dai înțelepciune, în numele lui Isus. Amin!

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.