Mai mult pentru Israel

Adaugat la :  14.06.2021

Chris Mitchell, reporter: Războiul recent dintre Hamas și Israel a iscat discuții în Congresul American legat de susținerea statului Israel. În timpul unei pauze recente de la Capitoliu, unii lideri, precum senatorul Lindsey Graham, au putut vizita Israelul pentru a le arăta susținere. El s-a întâlnit cu premierul Beniamin Netanyahu având o placă pe care scria Mai mult pentru Israel. El ne-a povestit mai multe în cadrul interviului acordat.

Lindsey Graham, senator, South Carolina: Cu cât mai mult Hamas, Hezbollah și Iranul vor încerca să distrugă Israelul, cu atât mai mult voi dori să ajut. Aveam acea placă pe care scria: Mai mult pentru Israel. Este ridicol că se discută să întrerupem susținerea.

Reporter: Senatorul a venit cu un mesaj pentru colegii săi din Senat și Camera deputaților care vor să anuleze susținerea Israelului.

Lindsey Graham: Hamas, Hezbollah și Iran sunt organizații teroriste islamice și un stat care vor remodela regiunea după imaginea lor, vor distruge statul Israel fiindcă, potrivit doctrinei lor religioase, Israelul nu are loc pe hartă. Dacă nu înțelegem acest lucru, nu putem înțelege conflictul.

Reporter: Graham a venit cu o alternativă la acordul nuclear iranian.

Lindsey Graham: Direcția în care merge lumea cu Iranul acum este un dezastru. Este imposibil să le oferim iranienilor capabilitatea de îmbogățire a uraniului care să nu ducă la construirea unei bombe, în opinia mea. Haideți să-i testăm pe iranieni. Ei spun că vor să aibă energie nucleară pentru scopuri pașnice. Aceasta se poate. Lumea le va oferi combustibilul de care au nevoie pentru ca reactoarele lor să funcționeze. Va fi o bancă internațională de combustibil nuclear. Nu au nevoie să îmbogățească ei uraniu.

Reporter: Pentru Graham, a ajuta Israelul este ceva ce face din inimă.

Lindsey Graham: Sunt creștin și cred că Dumnezeu îi binecuvântează pe cei care binecuvintează Israelul, iar oamenii care vor distrugerea Israelului ne-ar distruge dacă ar putea. Dacă nu înțelegem acest lucru, nu pricepem vremurile pe care le trăim.

Reporter: Pentru senatorul Graham, Ierusalimul este un loc unic pe pământ.

Lindsey Graham: Este adresa lui Dumnezeu. Este sfânta sfintelor pentru credința mea, dar și pentru poporul evreu sau islam. Este un loc special, orașul lui Dumnezeu, capitala Israelului, și mă bucur că recunoaștem acest lucru.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 381, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.