Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Marea Moarta este pe cale de disparitie

Adaugat la :  23.08.2019

Apa Marii Moarte, cu altitudinea cea mai joasa de pe glob, scade in ritm alarmant. Apa marii cunoaste o evaporare fara precedent. Astfel, tarmurile se retrag iar nisipul si sarea invadeaza statiuni abandonate.

Gundi Shachal, activist de mediu, localnica: Acest loc a fost plin cu viata, a fost o gradina verde cu multi turisti. Multi israelieni isi mai aduc aminte de acele vremuri. Uitati-va in jur, uitati-va in ce hal a ajuns acest loc.

Potrivit expertilor, in Marea Moarta ajunge mai putina apa curgatoare. Nici seceta nu ajuta. Marea Moarta se poate retrage cu inca 100 de metri.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri