Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Marina israeliană primește prima navă de patrulare de ultimă generație Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  24.11.2020

Marina israeliană a anunțat recepția primei nave de patrulare de ultimă generație Sa’ar 6, cea mai avansată corvetă de patrulare a Marinei. Ceremonia de transfer a navei de patrulare și escortă a avut loc la Kiel, Germania, unde prima navă, numită I.N.S. Magen, a fost predată oficial din uzinele marine Thyssenkrupp către marina israeliană.

Anul următor e prevăzut ca încă trei astfel de corvete să fie produse pentru marina israeliană. În mai 2015, Israelul a semnat un acord pentru achiziționarea a patru vase de luptă de ultimă generație fabricate în Germania pentru a-și asigura exploatările din câmpurile de gaze aflate în largul coastei israeliene. Hezbollah a amenințat în numeroase rânduri că va ataca exploatările de gaze israeliene.

Toate sistemele de luptă utilizate pe nave vor fi produse și echipate de către firme israeliene la insistența Ministerului Apărării israelian, care își propune să asigure fluxul de contracte către firmele israeliene.

Comandantul marinei Eliyahu Shavit a declarat: „Astăzi îi trimitem pe marinarii, soldații și comandanții noștri să navigheze în siguranță pe această navă de ultimă generație.”

Sursă: TPS


Știre extrasă din emisiunea Realități și Perspective Magazin, difuzată în data de 17 noiembrie 2020, pe canalul Alfa Omega TV.


Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.


Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.