Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Adaugat la :  3.06.2021

Aflați despre o carte de excepție care prezintă experiențele cu Dumnezeu ale unui apostol al zilelor noastre pentru România. Numele lui este John Dolinschi.

Recent a ieșit de sub tipar volumul intitulat „Mesagerul lui Hristos pentru România. Istoria lui John Dolinschi”. Cartea a apărut la Editura Kingdom Design din Timișoara.

Valentin Dedu, director, Editura Kingdom Design: Am văzut la John Dolinschi aceste două caracteristici: este un om de mare caracter, care îți oferă încredere, și doi, știe să povestească. Și americanii au văzut lucrul acesta și au zis: „Nu se poate ca tu să pleci și să nu lași ceva scris.” Și l-au încurajat și John a scris.

Corina Dedu, editor-corector, Editura Kingdom Design: „Mesagerul lui Hristos pentru România”, cartea fratelui John Dolinschi... Am avut prilejul, bucuria, onoarea de-a o citi, de-a fi mâna finală în corectura ei. M-a captivat, mi-a plăcut, m-a încurajat și m-am trezit rugându-mă citind, și m-am regăsit în multe momente din carte prin faptul că Dumnezeu lucrează în chip tainic, în chip misterios și în mod fantastic.

John Dolinschi a fost provocat să scrie această carte de către colaboratorii lui din America. Ei l-au încurajat să aștearnă pe hârtie miracolele pe care le-a trăit.

John Dolinschi, autor: M-am gândit să o scriu. Să o scriu și să îndeplinesc cererile unor oameni scumpi care mi-au cerut să scriu o carte, dar, în primul rând, când a început scrierea cărții a fost prin fratele Larry Pyle, un pionier al credinței, un apostol al credinței, un om al lui Dumnezeu care a suferit pentru Evanghelie, pentru adevăr.

Numele lui (n.r: al lui John Dolinschi) nu este foarte cunoscut în România, dar Dumnezeu i-a dat o viziune pentru țara noastră și el a răspuns chemării.

John Dolinschi, autor: Eu sunt deja programat să plec și dumneavoastră nu mă lăsați să plec din America atât timp. Eu nu pot să-i las pe oamenii ăia care suferă din lipsa medicamentelor, vitaminelor în România. România este în lipsă totală. Eu trebuie să mă duc să-i ajut. Eu trebuie să fiu la ei cât de rapid.

Valentin Dedu, director, Editura Kingdom Design: John Dolinschi vorbește acolo despre perioada comunistă, cum a plecat din România, cum, după aceea, s-a întors ca misionar, s-a stabilit în Austria și venea cu mașina plină de Biblii și cu mașina plină de medicamente, și cum Dumnezeu a închis de multe ori grănicerilor, numai ca să poată să ducă la capăt misiunea pe care a avut-o. După ce a căzut regimul comunist a venit la granița României, în Ungaria, după aceea a venit în România și a făcut tot ceea ce a putut pentru ca lucrarea din România să propășească.

Așa cum spune directorul Editurii Kingdom Design, povestea lui John Dolinschi inspiră la o viață de credință.

Valentin Dedu, director, Editura Kingdom Design: Observ ceea ce spune în Scriptură, că trebuie să ne uităm la oamenii aceștia și să le urmăm credința. John Dolinschi este un om care inspiră la o viață de credință. Este un om care ne inspiră să facem ceva pentru Dumnezeu, nu doar să vorbim, ci să facem. Ceea ce o să vorbească despre noi să nu fie doar vorbele noastre bune, ci să fie faptele noastre.

De asemenea, Corina Dedu a fost marcată de povestea acestui mesager al lui Dumnezeu pentru România.

Corina Dedu, editor-corector, Editura Kingdom Design: Mi-a plăcut foarte multe curățirea inimii care a avut-o, sinceritatea cu care a vorbit Securității de pe vremea comunismului înainte de 89, curajul de-a merge înainte, de-a mărturisi despre credința lui în ciuda închisorii pe care a făcut-o, în ciuda pedepselor, bătăilor pe care le-a primit. În ciuda tuturor lucrurilor a continuat să creadă în Dumnezeu.

Din mărturia lui John Dolinschi răzbate smerenia și recunoștința pentru ceea ce a făcut Domnul Isus prin viața lui.

John Dolinschi, autor: Nu aș vrea să-mi pierd nicio pietricică în Împărăția Tatălui, să mă mândresc cu ceva. Totul a făcut Hristos.

Recent, John Dolinschi a fost musafirul Alfa Omega TV unde a dat mărturie despre viața lui.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.