Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Adaugat la :  3.06.2021

Aflați despre o carte de excepție care prezintă experiențele cu Dumnezeu ale unui apostol al zilelor noastre pentru România. Numele lui este John Dolinschi.

Recent a ieșit de sub tipar volumul intitulat „Mesagerul lui Hristos pentru România. Istoria lui John Dolinschi”. Cartea a apărut la Editura Kingdom Design din Timișoara.

Valentin Dedu, director, Editura Kingdom Design: Am văzut la John Dolinschi aceste două caracteristici: este un om de mare caracter, care îți oferă încredere, și doi, știe să povestească. Și americanii au văzut lucrul acesta și au zis: „Nu se poate ca tu să pleci și să nu lași ceva scris.” Și l-au încurajat și John a scris.

Corina Dedu, editor-corector, Editura Kingdom Design: „Mesagerul lui Hristos pentru România”, cartea fratelui John Dolinschi... Am avut prilejul, bucuria, onoarea de-a o citi, de-a fi mâna finală în corectura ei. M-a captivat, mi-a plăcut, m-a încurajat și m-am trezit rugându-mă citind, și m-am regăsit în multe momente din carte prin faptul că Dumnezeu lucrează în chip tainic, în chip misterios și în mod fantastic.

John Dolinschi a fost provocat să scrie această carte de către colaboratorii lui din America. Ei l-au încurajat să aștearnă pe hârtie miracolele pe care le-a trăit.

John Dolinschi, autor: M-am gândit să o scriu. Să o scriu și să îndeplinesc cererile unor oameni scumpi care mi-au cerut să scriu o carte, dar, în primul rând, când a început scrierea cărții a fost prin fratele Larry Pyle, un pionier al credinței, un apostol al credinței, un om al lui Dumnezeu care a suferit pentru Evanghelie, pentru adevăr.

Numele lui (n.r: al lui John Dolinschi) nu este foarte cunoscut în România, dar Dumnezeu i-a dat o viziune pentru țara noastră și el a răspuns chemării.

John Dolinschi, autor: Eu sunt deja programat să plec și dumneavoastră nu mă lăsați să plec din America atât timp. Eu nu pot să-i las pe oamenii ăia care suferă din lipsa medicamentelor, vitaminelor în România. România este în lipsă totală. Eu trebuie să mă duc să-i ajut. Eu trebuie să fiu la ei cât de rapid.

Valentin Dedu, director, Editura Kingdom Design: John Dolinschi vorbește acolo despre perioada comunistă, cum a plecat din România, cum, după aceea, s-a întors ca misionar, s-a stabilit în Austria și venea cu mașina plină de Biblii și cu mașina plină de medicamente, și cum Dumnezeu a închis de multe ori grănicerilor, numai ca să poată să ducă la capăt misiunea pe care a avut-o. După ce a căzut regimul comunist a venit la granița României, în Ungaria, după aceea a venit în România și a făcut tot ceea ce a putut pentru ca lucrarea din România să propășească.

Așa cum spune directorul Editurii Kingdom Design, povestea lui John Dolinschi inspiră la o viață de credință.

Valentin Dedu, director, Editura Kingdom Design: Observ ceea ce spune în Scriptură, că trebuie să ne uităm la oamenii aceștia și să le urmăm credința. John Dolinschi este un om care inspiră la o viață de credință. Este un om care ne inspiră să facem ceva pentru Dumnezeu, nu doar să vorbim, ci să facem. Ceea ce o să vorbească despre noi să nu fie doar vorbele noastre bune, ci să fie faptele noastre.

De asemenea, Corina Dedu a fost marcată de povestea acestui mesager al lui Dumnezeu pentru România.

Corina Dedu, editor-corector, Editura Kingdom Design: Mi-a plăcut foarte multe curățirea inimii care a avut-o, sinceritatea cu care a vorbit Securității de pe vremea comunismului înainte de 89, curajul de-a merge înainte, de-a mărturisi despre credința lui în ciuda închisorii pe care a făcut-o, în ciuda pedepselor, bătăilor pe care le-a primit. În ciuda tuturor lucrurilor a continuat să creadă în Dumnezeu.

Din mărturia lui John Dolinschi răzbate smerenia și recunoștința pentru ceea ce a făcut Domnul Isus prin viața lui.

John Dolinschi, autor: Nu aș vrea să-mi pierd nicio pietricică în Împărăția Tatălui, să mă mândresc cu ceva. Totul a făcut Hristos.

Recent, John Dolinschi a fost musafirul Alfa Omega TV unde a dat mărturie despre viața lui.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională