Mesaj pentru cei singuri Adrian Țapoș

Adaugat la :  27.03.2020

Poate ești singur, în izolare sau carantină. N-ai pe nimeni care să te ajute. Nu uita, Duhul Sfânt este Mângâietorul trimis de Domnul pentru tine. În plus, Biiblia ne prezintă poveștile unor oameni care s-au aflat ca și tine în izolare, în diferite împrejurări. Unii au fost alungați de răutatea oamenilor, dar nu s-au lăsat pradă deznădejdii. Ia exemplu de la ei și biruie situația împreună cu Domnul! Ascultă tot mesajul și fie ca Dumnezeu să lase prezența Lui în viața ta, să-ți dea pace și să te ocrotească.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv