Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Mii de crestini din Marea Britanie au participat la adunarile Vie Imparatia Ta

Adaugat la :  22.06.2019
Vizualizari :  0
+ Add To

In timp ce tulburarile politice continua sa provoace diviziuni pe tot teritoriul Marii Britanii, mii de crestini s-au adunat laolalta in duminica Rusaliilor pentru a se ruga si inchina in Trafalgar Square, in Londra. Acest eveniment a fost punctul culminant al Thy Kingdom Come 2019, o campanie de rugaciune anuala prin care crestinii sunt invitati sa se roage ca prietenii si familiile lor sa ajunga sa-L cunoasca pe Isus Hristos.

In cadrul evenimentului tinut in acea dupa-amiaza, rugaciunile si cuvintele de intelepciune rostite au fost conduse de arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby.

Exista multa manie si neintelegere. Cum e posibil ca oameni atat de diferiti sa faca parte dintr-o singura Biserica si sa le slujeasca altor oameni din afara Bisericii, demonstrand si vorbind despre iubirea manifestata de Isus?

Totul se datoreaza numai si numai Duhului Sfant al Domnului. Acesta vine de la Tatal ceresc pentru ca noi sa stim ca suntem iubiti, suntem iertati si chemati. Suntem atat de plini de Duh Sfant, incat ne revarsam in toata societatea din care facem parte. In numele lui Isus ! Amin !

Alti lideri crestini din diferite confesiuni au condus rugaciuni, printre ei numarandu-se si arhiepiscopul Angaelos al Bisericii Ortodoxe Copte a Egiptului.

Rugaciunea e cea mai mare forma de unitate in care ne putem afla. Chiar daca suntem diferiti, vreau sa va adresez niste intrebari. Hristos S-a nascut ca sa ne mantuiasca ? Da ! Nu v-am auzit ! S-a nascut ca sa ne mantuiasca ? Da ! A fost rastignit ? Da ! A inviat si e victorios ? Da ! De aceea ne aflam aici.

Inchinarea a fost condusa de cativa artisti crestini celebri, printre care si compozitorul si cantaretul Matt Redman, castigator al premiului Grammy.

Sute de mii de crestini s-au adunat la evenimentele Thy Kingdom Come organizate in toata Marea Britanie, dar au participat si alte tari din toata lumea, precum Australia, Canada, Noua Zeelanda si Bermude.

Arhiepiscopul Welby ne spune cu ce spera el sa plece oamenii de la aceste adunari.

Trebuie sa-i trimitem pe oameni in lume plini de incredere ca, prin puterea Duhului Sfant al Domnului, ei vor putea impartasi vestea cea buna despre Isus, vor putea transforma societatea si vor putea arata lucrarile si cuvintele rostite de Isus, prezentandu-le celorlalti Imparatia lui Dumnezeu. Toate acestea sunt rezultatul rugaciunii si al colaborarii in vederea slujirii celor saraci si nevoiasi.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Muzeul Bibliei din Washington, D.C. a deschis o noua expozitie care va scufunda vizitatorii din lumina in intuneric...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 197

Timp de secole, ei au trait in pesteri si in copaci si au vanat in jungla. Este vorba de un trib dintr-o parte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Un lider de inchinare de la Bethel Music spune ca acum opt ani a scris un cantec care a pregatit drumul pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 297

In Hong Kong, tineri protestatari furiosi au vandalizat sediul parlamentului tarii. Acest eveniment a avut loc dupa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 259

O familie care a ales scolirea acasa a primit custodia copiilor dupa ani de procese. Dirk si Petra Wunderlich se lupta...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 117

Evanghelistul Luis Palau se lupta cu cancerul, insa acum cateva zile el a predicat Evanghelia sutelor de mii de oameni...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1989

Orphans Promise in Brazilia ofera la mai bine de 25 de copii care provin dintr-un mediu dezavantajat oportunitatea de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 114

Biblia ne spune sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului. Un grup a transformat acest mesaj intr-o miscare globala care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 613

Un arheolog israelian a descoperit ramasitele unui altar care dateaza de pe vremea Genezei, cand primul om a inceput...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2781

Teen Challenge este o organizatie care deruleaza programe suport pentru persoanele cu dependente fata de droguri....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.