Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Mii de oameni Il accepta pe Isus la un festival de evanghelizare din Madrid

Adaugat la :  11.07.2019

Festivalul de evanghelizare organizat de Asociatia Luis Palau in Madrid, Spania, intre 21 si 23 iunie a avut rezultate remarcabile. Peste 2500 de persoane L-au acceptat pe Hristos. Evanghelia a atins sute de mii de persoane. Cu ocazia festivalului, multimi uriase de oameni s-au strans in locuri-cheie din oras sa-i auda cantand pe unii dintre cei mai noi artisti crestini, ascultand apoi mesajele de evanghelizare transmise de Andrew Palau, si de tatal sau, Luis Palau.

Inainte de eveniment, Andrew a explicat semnificatia pe care o poarta venirea tatalui sau in Madrid. Am avut parte de multe minuni. Tata a ajuns in Madrid. E prima data cand a iesit din tara dupa ce a primit diagnosticul. Au trecut 18 luni de atunci si acum s-a inflacarat.

„Acum, tata, MMM. Bun venit pe scena tatalui meu, Luis Palau! Aplauze pentru tata!”

„Buna seara, Andrew! Multumesc! Ma bucur sa va vad din nou! Salutari calde locuitorilor Madridului!”

Pe langa intalnirile la care au participat multe persoane, in Madrid au avut loc si alte evenimente speciale in decursul weekendului, printre care o seara dedicata femeilor.

Wendy Palau crede ca evenimentul a avut un impact semnificativ.

„Am avut parte de o seara frumoasa si cred ca reactiile din partea femeilor vor fi exceptionale.

Multumesc mult pentru rugaciuni! Echipa organizatorica a lucrat din greu si avem asteptari mari”.

Dincolo de festival, Asociatia Palau a dorit sa lase o mostenire de durata celor peste 200 de biserici partenere implicate, instruind 750 de evanghelisti care vor continua sa castige orasul pentru Hristos.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.