Milioane de oameni riscă să moară în Iran, autoritățile nu vor să ia măsuri

Adaugat la :  26.03.2020

Iranul continuă să fie focarul coronavirusului în Orientul Mijlociu. Liderii țării au recunoscut că ar putea să moară milioane de iranieni de această boală. Guvernul Statelor Unite a criticat Iranul deoarece nu dorește să ia măsuri pentru a opri răspândirea virusului. Dr. Mike Ansari este director la Mohabat TV, unul dintre cele mai mari canale de televizune creștine care vestește Evanghelia în țara islamică. Potrivit lui Ansari, creștinii din Iran sunt lumină în întuneric.

Dr. Mike Ansari: Creștinii din Iran distribuie geluri igienizante pentru mâini. Liderii de biserici cu care ținem legătura, vestesc Evanghelia, și ei nu merg pe străzi ca să întâlnească oameni. Bisericile din case au fost anulate. Ei se întâlnesc pe ZOOM (ZUM).

Potrivit lui Ansari, mesajul canalului Mohabat TV către poporul iranian este un mesaj al speranței în Isus Hristos. (platou)

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri