Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Miracol intr-o familie din China

Adaugat la :  17.05.2019
Vizualizari :  8
+ Add To

Tara cea mai populista din lume se confrunta cu o criza a copiilor abandonati. Numarul parintilor care isi abandoneaza copiii cu dizabilitati fizice este in crestere. Gary Lane ne va spune povestea unui cuplu din China care a salvat un copil si a apelat la Dumnezeu pentru un miracol.

Gary Lane: Timp de sapte ani, Fu Chun Zhi si sotia lui, Xiao Li, au incercat sa aiba un copil. In cele din urma, in 2011, ei au decis sa adopte un copil abandonat. Cuplul crestin a fost incantat cand a gasit un copilul perfect pentru ei la un orfelinat local.

Fu Chun Zhi: Cand am fost sunati, ne-am bucurat foarte mult. Abia am asteptat sa vedem copilul. Am asteptat aceasta zi de foarte mult timp.

Gary Lane: In mijlocul fericirii, au primit o veste dezamagitoare. Bebelusul, despre care credeau ca este perfect sanatos, se nascuse cu o tumoare mica in gat si nu putea sa manance sau sa bea.

Fu Chun Zhi: Nu am stiut ce sa facem. Voiam sa pastram copilul, insa interventia chirurgicala era foarte scumpa. Am fost coplesiti de durere. Ne-am pierdut nadejdea si eram dezorientati.

Kate Gu: Desi acesti membri ai bisericii au trecut printr-o perioada dificila, ei au cerut doar rugaciune si indrumare. Astfel, i-am invitat pe toti crestinii sa se roage pentru un miracol.

Gary Lane: Departe de China, in America, Audrey si Rob Post au auzit provocarile cu care s-a confruntat aceasta familie din China. Un membru din biserica a spus povestea lor si le-a cerut sa se roage. Cuplul a ramas credincios, fiind convins ca Dumnezeu va raspunde rugaciunilor lor.

Audprey Post: Sotul meu si cu mine stim ca Dumnezeu este capabil sa faca miracole. Isus a raspuns de multe ori la rugaciunile noastre. Stim ca nimic nu este prea greu pentru Dumnezeu.

Gary Lane: Si alti crestini s-au rugat pentru cuplul din China si pentru bebelusul lor. Cu trecerea timpului, desi nu a aparut nicio schimbare, ei au stiut ca Dumnezeu va face un miracol.

Kate Gu: Mila lui Dumnezeu se manifesta cand nu mai exista nicio speranta. Doar pentru ca ei nu au vazut calea, asta nu insemna ca Dumnezeu nu era la lucru. Am spus cuplului sa nu isi piarda credinta si rabdarea.

Gary Lane: In mod uimitor, intr-o zi, Zhi si Xiao Li au vazut ca bebelusul a scuipat ceva din gura. Cand s-au uitat mai bine, au vazut ca era tumoarea din gatul copilului. Cuplul a izbucnit in plans.

Fu Chun Zhi: Este un miracol. Numai Isus poate face miracole de neconceput. Cand noi, crestinii, ne rugam impreuna, putem muta si muntii!

Gary Lane: Acest bebelus a primit un camin nou, dar mai mult, Dumnezeu a schimbat viata acestei familii din China.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 774 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Israelienii au depus un ultim omagiu primei doamne a Israelului, Nechama Rivlin, care a murit cu o zi inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

In acest an, Israelul a sarbatorit 52 de ani de la Razboiul de Sase Zile si Ziua Ierusalimului, momentul reunificarii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 110

In timpul Bataliei pentru Ierusalim din 1967, parasutistii israelieni au ajuns la Muntele Scopus si, inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 65

Mii de lideri crestini din jurul lumii vin la Ierusalim. Cred ca Micul Dejun cu Rugaciune pentru Ierusalim e una...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 131

Aici, in Ierusalim, zeci de protestatari evrei au atacat recent credinciosii mesianici care se duceau la un concert...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 106

In timpul celor 49 de zile dintre Paste si Savuot, Dumnezeu porunceste poporului evreu sa faca Numaratoarea de Omer....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 31

In prezent, sute de mii de refugiati vin din Orientul Mijlociu si traiesc in Europa dupa ce au fugit de razboi. In...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 22

Corespondentul-sef international de la CBN, Gary Lane este cu noi in studio. El a vizitat China de multe ori. Gary,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Au trecut 30 de ani de la una dintre cele mai intunecate zile din istoria Chinei. La Washington, sute de oameni s-au...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Sa mergem in Israel. Zeci de protestatari au atacat recent credinciosi mesianici care erau in drum spre un concert de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.