Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Misionari in domeniul digital

Adaugat la :  13.12.2018
Vizualizari :  0
+ Add To

Sapte din zece americani folosesc retelele de socializare. Astfel, creatorii au o influenta enorma asupra utilizatorilor. Din acest motiv, Biserica Bethel din California a fondat o scoala pentru misionari in domeniul digital. Heather Sells vine cu detalii.

Heather Sells: Scoala de Tehnologie Bethel doreste sa trimita misionari in domeniul digital pe piata pentru a influenta cultura.

Kris Vallotton: Ne-am gandit cum sa schimbam mentalitatea comunitatilor si a societatii. Se pot scoate legi noi, se pot plasa oameni in pozitii politice, dar daca nu schimbam mentalitatea oamenilor, nu vom putea schimba cultura.

Heather Sells: Pastorul Bisericii Bethel, Kris Vallotton este pe cale sa aduca o schimbare culturala care nu poate fi masurata cu usurinta. Suntem conectati pe plan digitali in multe feluri. Oare cum influenteaza acest fapt gandirea noastra? Schimbarea a fost brusca. In 2005, doar 5% din adultii americani au folosit macar o retea de socializare. In prezent, acest procentaj a ajuns la 70%. Conform Centrului de Cercetare Pew, Facebook este reteaua de socializare cea mai folosita, dar si Twitter, Pinterest, Instagram si LinkedIn sunt raspandite.

Kris Vallotton: Ne-am gandit sa pregatim misionari in domeniul digital si sa ii trimitem asa cum trimitem grupuri in Africa, India, in aceste locuri intunecate. S-ar putea ca cele mai intunecate parti ale planetei sa nu fie zone geografice, ci grupuri sociale.

Heather Sells: Soala de Tehnologie Bethel este un program religios si pregateste tehnologi care sa exceleze la locul de munca. Ofera programe online de 33 de saptamani pentru studentii de toate varstele, pentru a lucra acolo unde este nevoie de talent.

Subtitrare: In urmatorii doi ani vor fi peste un milion de locuri de munca in IT. Nu vor fi pentru functionari sau zilieri, ci pentru specialisti IT.

Heather Sells: Filozofia Bisericii Bethel este aceea de a duce valorile Imparatiei la locul de munca nu doar pentru a evangheliza colegii, ci si pentru a forma giganti media pentru a aduce milioane de utilizatori ai retelelor de socializare la Hristos.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 752 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV: 1. Intrebarile aparute dupa incendiul de la Notre-Dame. Misterul celor 23...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 22

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV: 1. Sri Lanka: Bilantul atentatelor comise duminica a urcat la 290 de morti...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Aplicatia mobila Cartea Cartilor, lansata in Romania acum cateva luni, a avut un impact puternic. Cu ajutorul acestui...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 119

Intalnirile de rugaciune organizate de European Union of Prayer se desfaşoara de doua ori pe an in capitalele ţarilor...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 468

Mai multe stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri#axzz5lWzFjUXA

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 960

Incepem stirile cu Africa unde armata din Sudan l-a inlaturat pe presedintele Omar al-Bashir, si a decis sa conduca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 19

Wendy Griffith: Gary Lane este cu noi in studio. El a vizitat de multe ori Sudanul. Armata a preluat controlul in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 23

George Thomas: Ryan Boyette a slujit timp de 15 ani ca misionar in Sudan, in regiunea Muntilor Nuba. In prezent...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 25 de ani in Rwanda au murit 800.000 de oameni in urma unui genocid care a durat 100 de zile. Acel eveniment...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Cand Belgia a legalizat eutanasia, criticii au spus ca tara a pasit pe un drum periculos. Acum, se pare ca tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.