Misiune prin media - prezentare Alfa Omega TV

Adaugat la :  5.08.2021

Află mai multe despre Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/ao - Mulți nu ar intra azi într-o biserică să asculte un preot sau pastor. Însă, prin media, noi atingem oamenii acolo unde ei sunt: acasă, când merg la serviciu sau când se relaxează. Folosim creativ televiziunea, media tipărită și tehnologiile digitale noi pentru a prezenta vizual românilor întreaga Evanghelie.

Alfa Omega TV face misiune prin media.

-----------------

CE FACEM

Evanghelizăm pe cei nemântuiți. Prezentăm Evanghelia permanent și variat, pe toate canalele media. Pentru copii avem proiectul multimedia Cartea Cărților, prin care cei mici descoperă Biblia.

Slujim tuturor celor în nevoie. Prin rugăciune, consiliere de bază și proiecte speciale, ajutăm mii de persoane anual.

Dorim creșterea spirituală și ucenicizarea creștinilor și îi ajutăm să cunoască Scriptura și pe Dumnezeu.

Echipăm creștinii să își aplice credința practic în societate, în toate domeniile vieții, de luni până duminică.

Ajutăm românii să înțeleagă vremurile, să se roage și să fie pregătiți, analizând știri și evenimente din perspectivă creștină.

Reflectăm lucrarea Domnului din România, prin parteneriate media și reportaje, ajutându-i pe credincioși să-și lărgească perspectiva.

CUM O FACEM

Televiziunea este principalul nostru proiect de misiune prin media. Emitem un canal TV pe satelit din 2006, traducem și producem sute de ore de emisiuni anual, distribuim programe creștine la peste 30 stații TV comerciale din România și Moldova.

Activăm intens și pe media digitală. Publicăm anual mii de articole și clipuri video pe site-ul alfaomega.tv și pe rețelele sociale. Oferim și resurse descărcabile și aplicații mobile.

Facem misiune și prin media tipărită. Din 2011, expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin și alte materiale tipărite. Editura și librăria noastră oferă cărţi, DVD-uri și resurse digitale.

------------------

ISTORIC

Alfa Omega TV și-a început lucrarea interconfesională de misiune prin media în 1994, traducând programe creștine și difuzându-le pe stații comerciale din România. În 1999 am început să producem programe TV proprii. Lansat în 2006, canalul Alfa Omega TV, primul canal creștin din România, a pus în valoare aceste mii de emisiuni produse până în prezent. Din 2002 am început Editura Alfa Omega Publishing, tipărind sute de cărți. Din 2000, avem o prezență continuă online, întâi pe site, apoi pe media socială și prin noile tehnologii. În 2011, am început tipărirea revistei Alfa Omega TV Magazin. În prezent, continuăm și dezvoltăm toate aceste proiecte.

-----------------

MISIUNE PRIN MEDIA

Prin tot ceea ce facem, ajutăm oamenii să-L cunoască pe Dumnezeu, să se maturizeze spiritual, să fie slujiți și echipați pentru a fi relevanți în societate și să înțeleagă vremurile în care trăim.

Alfa Omega TV face misiune prin media.

Află mai multe despre Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/ao

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.