Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Moduri practice de a ne schimba comportamentul fata de schimarile climatice

Adaugat la :  20.05.2019

Stiinta schimbarilor climatice v-a speriat? Iata trei lucruri practice pe care le puteti face! Philip Clayton, de la Institutul Civilizatiei Ecologice, profesor in teologie si stiinta, e cu noi.

Reporter: Domnule profesor, ce faceti? Care sunt trei lucruri pe care le-ati schimbat in comportamentul dvs. pentru a reduce incalzirea globala si pentru a proteja mediul?

Philip Clayton: Intelegere, schimbare a sinelui

si schimbarea colectiva! In primul rand, trebuie sa intelegem schimbarile climatice si faptul ca planeta noastra va arata altfel pentru copiii si nepotii nostri. E usor sa gasiti surse de informatii de pe Internet si in diferite programe. Eu ii indemn pe oameni sa tina prezentari pe aceasta tema in bisericile, sinagogile sau moscheile lor. In al doilea rand, trebuie sa ne schimbam noi insine. Trebuie sa schimb modul meu de actiune, astfel incat sa ma reconectez cu mediul inconjurator. Nu trebuie sa fie schimbari majore, ci modul in care ma gandesc la anumite lucruri. In al treilea rand, trebuie sa ma implic in anumite grupuri, fie ca e vorba de comunitatea religioasa sau civica, ori de organizatii care sustin mediul. Cand incepi sa primesti e-mailuri de la un anumit grup din care faci parte vei incepe sa simti ca si tu faci ceva pentru aceasta lume.

Sursa: GNA

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.