Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Mormintele patriarhilor din Hebron

Adaugat la :  23.08.2019

Mormintele patriarhilor din Hebron sunt locurile de veci ale lui Avraam si a familiei sale. Geneza spune ca Avraam a cumparat acest pamant pentru a-l folosi in acest scop. Avraam a ingropat-o pe Sara acolo. Apoi, el, Isaac, Iacov si sotiile lor au fost inmormantati aici. Recent, echipa CBN a putut vizita acest loc uimitor.

Scott Ross: Din punct de vedere biblic, cati ani are orasul Hebron?

Yishai Fleisher, purtator de cuvant international a comunitatii evreiesti din Hebron: Orasul are 3 800 de ani. Geneza se termina aici, in Hebron. Cand Iacov este pe moarte in Egipt, el spune copiilor sai sa nu il ingroape in Egipt ci in Hebron unde sunt ingropati Avraam si Sara, unde sunt ingropati Isaac si Rebeca si unde el a ingropat-o pe Lea.

In prezent, mormantul patriarhilor este un loc sfant atat pentru musulmani cat si pentru crestini si evrei.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri