NASA și Apocalipsa E supranatural!, episodul 39

Adaugat la :  13.07.2020

Știai că NASA prezice intrarea unui asteroid masiv în atmosfera pământului? Tom Horn analizează semnificația pelinului descris în Apocalipsa 8. Află care e legătura dintre cele două fraze de dinainte și importanța anului 2029.

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Vizionezi episodul 39 (cod 1042). Poți vedea alte episoade ale emisiunii „E supranatural!” aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuXvoH-RauZYQOW9lbegOMJ

Unde ne mai poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte