Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Nativitatea pe dealurile Capitoliului

Adaugat la :  20.12.2019

Ce caută o cămilă pe Dealul Capitoliului?

Ei bine, nu e aici numai ca să distreze turiștii. Punctează un aspect important privind dreptul la libertate religioasă.

În fiecare an, activiștii creștini care se luptă pentru acest drept merg între Curtea Supremă a SUA și Capitoliul SUA, și pun în scenă momentul nașterii Domnului Isus.

Interpretarea include prezența Pruncului, precum și a cântăreților, care au fost adunați în jurul ieslei Lui cu peste 2 000 de ani în urmă.

Mulți oameni uită, pierduți în agitația cotidiană și jocurile politice de la Capitoliu.Facem acest lucru dintr-un motiv clar: deoarece nașterea lui Isus Hristos e motivul sărbătorii. Poate că unii vor spune că amplasarea scenei Nativității violează separarea dintre biserică și stat.

Avocatul Mat Staver, de la The Liberty Counsel spune că nu o încalcă.

Separarea dintre biserică și stat nu presupune cenzurarea discursurilor și a punctelor de vedere religioase de către guvern.

Acesta e mesajul principal al sărbătorii Crăciunului. Primul Amendament ne conferă dreptul de a beneficia de permise și de a organiza diferite evenimente pe Dealul Capitoliului. Se întâmplă ca evenimentul nostru să fie o evanghelizare prin punerea în scenă a Nativității. Fiindcă El e pâinea vieții, a cărui venire a fost vestită de îngerii din ceruri.

Participanții s-au rugat, au cântat, și au citit din Biblie - nimic mai mult.

Nu amestecăm politica în asta. Nu propunem niciun tip de legislație.Vrem doar să vă spunem care e adevărata semnificație a acestei perioade. Împărtășim această veste nu doar cu oamenii din capitala Americii, ci cu oameni din întreaga lume, care vor fi surprinși să vadă o punere în scenă a Nativității în fața Curții Supreme a Statelor Unite.

Paul Strand, CBN News, Washington

Sursa: Global News Alliance

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.