Netanyahu acuzat în instanță Reportaj Mapamond Creștin

Adaugat la :  4.06.2020

După o săptămână de la formarea noului său guvern, Netanyahu a scris istorie, fiind primul prim-ministru aflat în funcție, care este acuzat în instanță pentru corupție. Netanyahu a apărut în fața instanței în cadrul unei audieri dramatice. El a fost acuzat în trei cazuri separate de fraudă, abuz de putere și mită. El ar fi primit daruri de la prieteni și ar fi încheiat înțelegeri cu mass-media pentru reportaje pozitive. Străzile sunt pline, atât cu susținători, cât și cu oponenți.

Ran Carmi Buzaglo: Vedeți oameni mândri, cu capul sus, care îl susțin pe Netanyahu .

Yair Lapid: Sunt profund convins că israelienii vor înțelege că a venit vremea să mergem mai departe. A venit timpul să îi mulțumim lui Netanyahu, dar ce e destul, e destul.

Emily Jones: Următoarea audiere ar putea avea loc peste mai multe luni și potrivit unor analiști, procesul poate dura 2-3 ani. Până atunci, Netanyahu va putea fi în continuare prim-ministru.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 829, difuzată în iunie 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatii