Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Netanyahu, incapabil să ia decizii?

Adaugat la :  6.12.2019

La doar câteva zile după inculpare, premierul israelian Beniamin Netanyahu se confruntă cu provocări în interiorul propriului său partid. Acestea au loc în timp ce Israelul se pregătește pentru un posibil nou scrutin, al treilea din ultimele 12 luni, iar Netanyahu luptă pentru viața sa politică.

Deși Netanyahu plănuiește o altă campanie, probabil și mai dură, el i-a asigurat pe israelieni că se va supune deciziei Curții, în timp ce continuă să-i critice pe anchetatorii săi.

Benjamin Netanyahu, premier israelian: Întotdeauna vom acționa potrivit legii și aceasta înseamnă că oricine nu a acționat potrivit legii, fie că e vorba de poliție sau de procurorul de stat, trebuie să fie investigat și corectat.

Benny Gantz, liderul partidului principal de opoziție, i-a cerut lui Netanyahu să se retragă pentru a-și duce lupta în justiție și a făcut apel la partidul premierului.

Benny Gantz, liderul partidului Albastru Alb: E singura cale de a împiedica niște alegeri inutile, doar pentru că așa vrea o singură persoană, contrar voinței și nevoilor poporului. Lideri ai partidului Likud, e vremea să vă faceți auziți!

Gideon Saar, un membru din Likud, a solicitat noi alegeri în partid.

Gideon Saar, membru al partidului Likud: Netanyahu a fost duminică de acord ca alegerile din partid să se țină în următoarele șase săptămâni, alegeri pentru noul lider de partid. E o acțiune riscantă, cu un rezultat incert.

În timp ce politicienii fac manevre, opinia publică rămâne împărțită.

Acuzațiile împotriva lui Netanyahu sunt foarte severe și răspunsurile sale în acest sens arată că el e incapabil să funcționeze într-un mod rațional și să poată lua decizii. Aș fi bucuros să știu că toate aceste acuzații sunt neadevărate și că Bibi își va continua mandatul fiindcă, în opinia mea, el e unul dintre cei mai buni politicieni și oameni de stat din lume. Israelul se confruntă cu o situație juridică fără precedent. Alte sisteme judiciare nu ar accepta așa ceva. Rămâne de văzut dacă vom asista la acest scenariu excepțional în care o persoană rămâne prim-ministru în timp ce i se aduc acuzații foarte grave. Pentru Netanyahu, ziua importantă e 11 decembrie. Până atunci, dacă vreunul dintre membrii din Knesset poate strânge 61 de locuri, va putea forma un guvern. Dată fiind situația juridică a lui Netanyahu, e posibil ca membri din diverse partide să se coalizeze pentru a forma un guvern și pentru a alege un nou premier.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 306 – decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.