Netanyahu spune că Hezbollah fabrică rachete Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  9.10.2020

În altă ordine de idei, premierul israelian Netanyahu spune că Hezbollah fabrică rachete cu ghidare precisă și folosește locuitorii din Beirut drept scuturi umane pentru a-și ascunde acțiunile.

În cuvântarea sa la Consiliul General al ONU, Netanyahu spunea că Israelul vrea pace, în timp ce Iranul își atacă în mod repetat vecinii și brațele sale teroriste comit acte de violență peste tot în Orientul Mijlociu.

Cu toții am văzut explozia teribilă din Beirut de luna trecută. Explozia a avut loc aici. Aici este portul din Beirut. În august, un depozit cu aproape 3 000 de tone de nitrat de amoniu a explodat în portul din Beirut, ucigând aproape 200 de persoane, rănind alte câteva mii și distrugând o mare parte din capitală. Unii cred că acele chimicale de care nu s-a avut grijă aparțin grupării Hezbollah sprijinită de iranieni și urmau a fi folosite la fabricarea bombelor.

Următoarea explozie ar putea avea loc chiar aici, în cartierul Jnah din Beirut, aflat chiar lângă aeroportul internațional. Aici, Hezbollah deține un depozit secret de arme, aflat imediat lângă o companie de distribuție de carburanți. Acestea sunt canistre de benzină, aflate la câțiva metri de benzinărie.

Netanyahu a făcut apel la poporul libanez. „Vă spun vouă, libanezilor, nu Israelul vrea să vă facă rău, ci Iranul! Iranul și Hezbollah v-au pus pe voi și familiile voastre într-un mare pericol. Trebuie să le spuneți clar că ceea ce au făcut e inacceptabil. Ar trebui să le spuneți să dărâme aceste depozite.”

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a negat că gruparea sa ar depozita arme în Beirut și l-a acuzat pe Netanyhahu că încearcă să incite poporul libanez împotriva organizației. Noi nu ne punem rachetele nici în portul din Beirut, nici lângă o stație de carburanți. Știm foarte bine unde să ne punem rachetele. Ca parte din mascaradă, Hezbollah a dus jurnaliști într-un tur nocturn al clădirii despre care spunea Netanyahu.

După discursul lui Netanyahu, IDF a publicat o hartă cu trei obiective ale Hezbollah unde obișnuia să fabrice rachete cu ghidare precisă, în inima Beirutului. Între locurile menționate a fost și cel despre care spunea Netanyahu și altele două aflate la subsolul unor clădiri rezidențiale, unde locuiesc zeci de familii.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 348, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV