Nikki Haley, o femeie puternică

Adaugat la :  6.12.2019

Unul dintre cei mai mari suporteri ai Israelului din timpul administrației Trump a fost fostul ambasador la ONU, Nikki Haley. După cum relatează David Brody, ea a jucat un rol esențial în a ajuta la mutarea ambasadei SUA la Ierusalim și ar putea fi un candidat la președinție în 2024.

Nikki Haley știe cum să capteze atenția mulțimii și, de cele mai multe ori, se face plăcută. Aici, în fața a mii de evanghelici aflați la Universitatea Liberty, ea are onoarea de a fi cel mai solicitat vorbitor politic la ora actuală. Călătorește prin America pentru a-și prezenta noua carte, With All Due Respect, Defending America with Grit and Grace.

Trebuie să fii implicat. Haley a avut mare succes și a fost un deschizător de drumuri. A fost singura femeie din conducerea primei corporații în care a lucrat, a fost primul guvernator femeie al Carolinei de Sud, și când a fost ambasador al SUA la ONU, era singura femeie din Consiliul de Securitate. După ce directorul Consiliului Economic de la Casa Albă, Larry Kudlow, a sugerat că a fost confuză în privința a ceea ce spunea duminica trecută la o emisiune, ea a știut că dovezile ei erau precise și a spus, ca răspuns:

Cu tot respectul, eu nu sunt confuză. Când au vrut să scape de mine, nu m-am lăsat călcată în picioare. Poți spune ceva dur dacă vrei, cu un zâmbet, dar poți s-o faci fără ură și chiar dacă nu ai dreptate.

Ca guvernator, strategia Bless Your Heart a lui Haley de a-i ajuta pe cei cu sufletele zdrobite în 2015 după masacrul oribil de la biserica din Charleston, a devenit o povară.

A fost probabil cel mai greu lucru prin care am trecut în viață.

A participat la nouă înmormântări, cu sicriele deschise, și fiind aproape de familiile îndurerate. Un prieten doctor îi spunea că suferă de stres post-traumatic.

Eram într-o așa disperare, că acela a fost un moment de cotitură, când credința mea a ajuns la un alt nivel. Când nu mai poți controla ce ți se întâmplă, tot ce-ți rămâne e Dumnezeu.

Dumnezeu a avut mai multe planuri pentru ea, de la guvernator al Carolinei de Sud, la ambasador la ONU, unde a fost unul dintre cei mai vocali apărători ai Israelului. În cartea sa, arată cum decizia președintelui Trump de a muta ambasada la Ierusalim nu a fost bine primită în rândul oficialilor din administrație. Președintele nu avea mulți susținători în acest sens. Ea vorbește despre doi oameni care au vrut să deturneze multe din politicile lui Trump și i-au solicitat ajutorul, fostul secretar de stat Rex Tillerson și fostul șef de personal, John Kelly.

Ei puneau bețe în roate la planurile președintelui fiindcă nu erau de acord cu el. Apoi au încercat să-mi spună că nu îl subminează pe președinte, ci doar încearcă să salveze țara și că ar trebui să mă alătur lor.

Haley le-a spus un nu în față. În schimb, am găsit în cartea sa că, per ansamblu, l-a susținut cu fermitate pe Trump. Îi plac rezultatele acțiunilor sale.

Cum percepi suveranitatea lui Dumnezeu și ce face El mai exact prin faptul că l-a pus pe Donald Trump președinte al SUA ?

Cred că Dumnezeu pune uneori oameni pentru a da o lecție și alteori pentru a face schimbări. Dacă privim la tot ce s-a întâmplat, cred că vedem multe schimbări și cred că putem învăța multe lecții de asemenea.

Ce spune acum despre ea ? Ce va face Domnul în viața ei în viitor ?

Ea e unul dintre cei mai populari politicieni din țară. S-ar putea oare chiar acum să stăm de vorbă cu viitorul președinte-femeie din 2024 ?

Ceea ce știu e că sunt prea tânără să mă opresc din a lupta, dar știu și că în cinci ani de zile se pot întâmpla multe în politică. Eu nu am în plan să plec nicăieri, voi rămâne aici și voi lua lucrurile pas cu pas. David Brody, Știrile CBN, la Universitatea Liberty, Lynchburg, Virginia !

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 306 – decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.