Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Noi descoperiri arheologice în Israel

Adaugat la :  17.10.2019

Arheologii israelieni au descoperit un oraș vechi de 5.000 de ani, pe care l-au numit New York-ul lumii antice din Orientul Mijlociu. Orașul masiv din Epoca de bronz a fost descoperit în nordul Israelului. Potrivit experților, acesta este unul dintre primele și cele mai mari orașe din această regiune.


Dr. Yitzhak Paz, directorul excavărilor: Aici, în Ein Asur, se află unul dintre primele orașe din Israel. Acesta este un sit foarte important în ziua de azi în Israel. În acest oraș au trăit în jur de 5.000 sau 6.000 de oameni.


Pe teritoriul acestui oraș, arheologii au descoperit și un templu. Oasele arse de animale indică faptul că aici s-au adus jertfe. În zona templului s-au găsit și statuete rare. Acum că acest sit a fost descoperit, oficialitățile lucrează la protejarea și conservarea rămășițelor.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.