O familie din Germania continua sa lupte pentru dreptul la scolire acasa

Adaugat la :  12.07.2019

O familie care a ales scolirea acasa a primit custodia copiilor dupa ani de procese. Dirk si Petra Wunderlich se lupta pentru dreptul copiilor la scolire acasa in Germania, unde acest drept este restrictionat. Familia a pierdut custodia copiilor in 2013, dupa o razie a fortelor de politie. Copiii au fost redati familiei in urma unui protest international, cu conditia sa frecventeze o scoala publica. Un al doilea judecator a modificat decizia primului judecator, care a fost inlocuit, fiind acuzat de partinire. Cazul lor este inca revizionat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 782 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri