O femeie din SUA s-a vindecat datorită mâncării sănătoase, a vânatului și a rugăciunii

Adaugat la :  12.01.2022

În minutele care urmează vom cunoaște o chimistă, ce are și doctorat, care vânează cu un arc. În timp ce era însărcinată a ucis un urs. Jennifer Hoyt Lalli s-a mai confruntat cu probleme serioase de sănătate, însă așa cum spune ea, Dumnezeu a vindecat trupul și sufletul ei prin vânătoare, rugăciune și mâncare sănătoasă. Iată povestea ei unică.

Wendy Griffith, reporter CBN: Înainte de răsărit, Jennifer Lalli se urcă în copacul ei cu un arc și o săgeată și așteaptă cu răbdare. În această dimineață liniștită Jennifer scoate Biblia. Deși îi place să meargă la biserică cu soțul ei Chris, ea consideră această platformă din copac capela ei.

Jennifer Hoyt Lalli, ”Hunt &Gather”, autor: E un loc unde pot sta singură și unde Îi pot vorbi lui Dumnezeu, și mai mult, am parte de frumusețe și de liniște. Odată ce am început să mă rog pentru alții pe platforma din copac, viețile noastre au început să se schimbe.

Wendy Griffith: Jennifer este specialist în nanotehnologie și îi plac pantofii cu toc înalt. Ea ne povestește că ani de-a rândul soțul ei a încercat să îi trezească interesul pentru vânătoare, dar fără succes. Apoi i-a cumpărat un arc.

Jennifer Hoyt Lalli: Ani de-a rândul am încercat să avem copii, dar am avut probleme. Soțul meu a încercat în continuare să mă încurajeze să vânez. În cele din urmă, într-un an mi-a cumpărat un arc roz. Am tras cu arcul și am fost cuprinsă de o senzație uimitoare. Apoi, el a vrut să vânez, dar pe mine nu mă interesa vânatul. L-am întrebat ce să fac acolo sus? Nu pot vorbi cu nimeni. Nu pot purta pantofi cu toc și m-aș simți singură. El mi-a spus să merg cu el și să văd cum este. Așadar, pentru prima dată m-a dus la vânătoare, mi-a luat un echipament pentru vânătoare. M-am urcat pe platforma din copac și am avut o revelație care mi-a schimbat viața. Pentru prima dată am încetinit ritmul.

Wendy Griffith: În acea perioadă, medicii i-au dat lui Jennifer niște vești proaste. Ea avea nevoie de o intervenție medicală, deoarece fusese diagnosticată cu paralizie intestinală. Celălalt diagnostic era că ea și Chris nu pot avea copii.

Jennifer Hoyt Lalli: Am mers la un specialist care mi-a spus că dacă starea mea nu se ameliorează, atunci trebuie să înlăture o parte din colonul meu.

Wendy Griffith: După multe analize, Jennifer a aflat că nu mănâncă destule alimente bogate în fibre și chiar în gluten. Ea și-a schimbat dieta în mod radical, de la multă carne la mâncare care să conțină cereale, printre care și orezul brun și orezul sălbatic.

Jennifer Hoyt Lalli: Am avut un fel de problemă opusă bolii celiac, dar m-a îndemnat să vreau să aflu mai multe despre mâncărurile care îmi pot îmbunătăți sănătatea, deoarece am început să mă simt mai bine după ce am început să mănânc cereale.

Wendy Griffith: Starea lui Jennifer a început să se schimbe în mod dramatic și nu a mai avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Ea a simțit nevoia să împărtășească cu alții ceea ce a învățat în cartea ”Hunt & Gather”.

Jennifer Hoyt Lalli: Am ajuns să mă simt împăcată cu gândul că nu pot avea copii. Am spus că voi scrie această carte și o voi face cu plăcere. Am vrut să mă ocup mai ales de primele două mâncăruri menționate în Biblie: carnea de vânat și cerealele.

Wendy Griffith: Apoi, s-a întâmplat ceva miraculos. După zece ani de infertilitate, Jennifer și Chris au conceput primul copil și în prezent au doi copii minunați.

Jennifer Hoyt Lalli: Pe măsură ce am aflat mai multe despre nutriție, mi s-a vindecat stomacul, apoi sufletul care, împreună cu rugăciunea, m-au scăpat de infertilitate. E un lucru enorm, e mai mult decât un miracol.

Wendy Griffith: O carnivoră autoproclamată, Jennifer spune că încă îi place carnea foarte mult, mai ales carnea de vânat, de care ea și familia se bucură în mod regulat.

Jennifer Hoyt Lalli: Sincer, are un gust minunat. Dacă e pregătită în mod corect, dacă e ținută la rece, curățată și dacă e maturată în mod potrivit, atunci nu are gust de carne de vânat și nu are grăsime. Este o mâncare naturală, care ajunge de pe câmp în congelator.

Wendy Griffith: În timp ce se afla în Canada, Jennifer a ucis un urs cu un arc și a donat carnea localnicilor.

Jennifer Hoyt Lalli: Îmi place să știu că sunt o femeie care a ucis un urs cu un arc în timp ce eram însărcinată cu fiica mea. Am un doctorat în chimie, dar am ucis un urs cu un arc. Acest fapt e important pentru mine. E important să transmit acest mesaj copiilor mei, deoarece cred că toate afirmațiile pe care tocmai le-am făcut, m-au ajutat să înțeleg că ceea ce mi s-a spus că e imposibil de realizat sau despre care am crezut că nu vreau eu să le fac nu sunt adevărate.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 913, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2022.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.