O firmă din Israel speră să poată oferi aer filtrat, fără coronavirus Jerusalem Dateline 333

Adaugat la :  26.06.2020

În timp ce lumea urmărește o redeschidere în siguranță din cauza carantinei provocate de Covid, o firmă start-up din Israel spune că are o cheie în acest sens, oferind unul din lucrurile cele mai de trebuință, anume aer curat.

Corespondentul CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl, vine cu detalii.

În urmă cu trei ani, Aviad Shnaiderman și fratele său au decis să transforme afacerea tatălui lor cu aparate de aer condiționat într-o firmă de purificat aerul prin tehnologii de vârf.

Acum, Shnaiderman este șeful executiv al firmei Aura Air. Produsul nostru se poate cumpăra imediat. E o soluție integrată pentru asigurarea calității aerului din interior, de la detecție și analiză la filtrarea și dezinfectarea aerului.

Aura este o soluție pentru spații interioare, fie că vorbim de case, birouri, hoteluri, industrii constructoare de mașini, autobuze sau trenuri, orice fel de spațiu interior. Noi oferim cea mai bună soluție.

Chiar înainte de Covid-19, centrul medical israelian Sheba folosea Aura Air, care se spune că filtrează majoritatea particulelor, de la alergeni la praf, viruși și bacterii. Sheba a folosit acest produs fiindcă în spital avem o mulțime de infecții și de probleme și odată ce știi cum să ataci aceste trei clase, particulele, gazele și umiditatea din aer, problemele se reduc semnificativ. În acest moment se studiază eficiența aparatelor împotriva coronavirusului. Performanța este uimitoare, putem filtra aerul cu o rezoluție foarte mare, dar putem și să îl dezinfectăm. Deja am dovedit că funcționează în cazul altor viruși, cum sunt virușii gripali, iar în această perioadă facem teste și pe Covid.

Shnaiderman ne explică cum funcționează aparatul său. Avem un element de pre-filtrare, pentru filtrarea particulelor mari, apoi vine filtrul principal, cu 3 straturi, EPA, carbon și cupru. Apoi avem un filtru UVC care distruge bacteriile din aer, iar în urmă este modulul de sterilizare care generează ioni pozitivi și negativi în camera dumneavoastră. Sistemul de filtrare este controlat prin intermediul unei aplicații al cărei asistent pe calitatea aerului se numește Heidy. Heidy vă face niște recomandări în timp ce personalizăm produsul potrivit nevoilor dvs și într-o singură aplicație puteți controla toate dispozitivele. Tot acolo găsiți toate aparatele instalate de dvs, oriunde ar fi ele. La fiecare aparat, se poate afla calitatea aerului din afară, calitatea aerului din interior și un sumar al datelor furnizate care descrie exact situația actuală. Dacă aveți probleme din cauza alergiilor sau astmului, puteți primi recomandări. În plus, se oferă și prognoza meteo. În prezent ei lucrează la dezvoltarea unui produs portabil care poate oferi o bulă protectoare cu o rază de 10 m în jurul dumneavoastră.

Aura Mini este un dispozitiv pentru protecția dvs personală. O parte din tehnologia noastră va fi înglobată în acesta și astfel vă putem oferi o zonă de siguranță în jurul dvs. Se poate folosi în timp ce mergeți pe stradă, în timp ce stați la cafea,mergeți cu autobuzul sau metroul. Shnaiderman mai spune că interesul pentru produsele Aura Aire în creștere la nivel mondialde la începutulcrizei de coronavirus.

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 333, în iunie 2020. Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!

https://www.facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.