Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

O forma moderna de evanghelizare - Proiectul Logos Hope

Adaugat la :  4.10.2018
Vizualizari :  87
+ Add To

Organizatia crestina internationala Operatiunea Mobilizatoare si-a propus sa duca Evanghelia pana la marginile pamantului, folosind metode moderne care sa raspunda dorintei oamenilor de a cunoaste adevarul Scripturii sau sa vina in intampinarea diverselor nevoi pe care le au.

Unul dintre proiectele derulate se numeste Logos Hope, care presupune transformarea unui vapor intr-o librarie. Nava care poarta aceasta denumire a fost lansata in slujire in februarie 2009. Vaporul misionar ajunge astfel la popoarele şi naţiunile lumii. Membri ai organizatiei OM Romania au fost implicati in proiect.

Avem o librarie la bord care are peste 7000 titluri. Oamenii pot veni sa viziteze acest vapor, isi pot lua carti crestine. Sunt multe tari unde nu exista librarii crestine. De exemplu, in Orientul Mijlociu suntem bineveniti fiindca este un eveniment deosebit pentru ei, iar oamenii au acces la literatura care, in mod normal, in tara lor nu exista. A marturisit Raluca Cardos, membru al organizatiei OM Romania.

In calatoriile realizate in peste 150 de tari, librariile plutitoare au fost vizitate de mai bine de 44 de milioane de persoane care au primit cunoştinţe din carţile oferite in aşa fel incat vieţile lor au fost transformate fara o investiţie care sa le depaşeasca posibilitaţile.

Vaporul este mai mult decat o modalitate de evanghelizare, este si una de mobilizare. Este o tara pe valuri cu mai mult de 350 de oameni din peste 50 de natiuni si de la capitan la marinar toti sunt crestini. Dar nu avem nevoie acolo doar de profesionisti, ci de oameni care doresc sa duca Evanghelia in porturile din intreaga lume. In plus, este si o modalitate de instruire. A spus Rafael Nastase, director executiv al organizatiei OM Romania.

Navigand din port in port, echipajul experimenteaza nevoile lumii faţa in faţa, avand posibilitatea de a ajuta prin donaţii de alimente sau construind o cladire ori ascultand poveştile oamenilor pe care ii intalnesc.

Vizitatorii navei Logos Hope au posibilitatea sa cunoasca echipajul internaţional, reprezentand aproximativ 50 de naţiuni, şi au oportunitatea sa inveţe despre culturi noi, sa participe la programe interactive sau evenimente culturale.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 742 - octombrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

1. In SUA va fi creat cel mai puternic supercomputer capabil de 1 cvintilion de calcule pe secunda SUA colaboreaza cu...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Mai multe informatii:...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De 25 de ani, Alfa Omega TV distribuie programe catre staţiile regionale şi locale de televiziune. Este unul dintre...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 17

Anunţul preşedintelui Donald Trump referitor la retragerea trupelor americane din nord-estul Siriei a produs...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

O tara musulmana primeste o delegatie de crestini evanghelici. Azerbaidjanul a invitat recent mai bine de 12 pastori...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 11

Joel Rosenberg este un crestin evanghelic care traieste in Israel. In ultimii doi ani, el a contribuit in mod activ la...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Doi studenti au creat o Biblie pentru mileniali si de catre mileniali. Cei doi slujesc in cadrul lucrarii Intervarsity...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In aceasta luna se va lansa o noua emisiune care combina pasiunea pentru masini si dragostea pentru Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 7

Se intensifica persecutarea crestinilor si a bisericilor crestine. La sfarsitul saptamanii trecute, aproape 50 de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6

India se confrunta cu o crestere dramatica a persecutarii crestinilor. Potrivit datelor recente ale grupurilor care...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 6
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.