O întâlnire istorică Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.10.2020

Miniștrii afacerilor externe ai Emiratelor Arabe Unite și Israelului s-au întâlnit pentru prima dată la câteva săptămîni după ce cele două țări au semnat un acord de pace. Întâlnirea la vârf a avut loc la Berlin. Miniștrii celor trei țări au vizitat Monumentul Holocasutului din centrul Berlinului. Ei au participat la întâlniri cu ușile închise. Ministrul afacerilor externe al Emiratelor Arabe Unite a declarat că se așteaptă la o relație nouă și prosperă cu Israelul.

Șeicul Abdullah Bin Zayed Al Nahyan: Noi, din Emiratele Arabe Unite, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în mai multe domenii: oportunitățile economice din regiune și instaurarea păcii.

Germania a declarat că este pregătită să ajute la întărirea relațiilor dintre cele două națiuni și să contribuie la instaurarea păcii în Orientul Mijlociu.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 848, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega