O mână de oameni salvează vieți în zona morții

Adaugat la :  7.11.2019

Un grup mic de creștini pe nume Free Burma Rangers salvează vieți în mod miraculos în nord-estul Siriei. Dave Eubank și echipa sa se află pe front în timpul invaziei Turciei. Ei hrănesc bolnavii și îi salvează pe cei răniți. Sute de mii de kurzi, creștini și alte minorități au fugit de forțele lui Erdoğan. Potrivit lui Eubank, armata Turciei împreună cu aliații jihadiști continuă să atace, în ciuda cererii de încetare a focului.

Dave Eubank, Free Burma Rangers: Să nu mai spunem că este o zonă sigură. Asta pretind turcii. Este o zonă invadată, este o zonă a morții, a genocidului, a epurării etnice. Sutele de mii de oameni sunt dovada acestor fapte. Am sânge pe mână de la kurzi care au fost uciși acolo și de la mulți alții care au fost răniți.

Dave Eubank cere liderilor din Statele Unite să facă ce trebuie și se gândește la creștinii din America, la cei care se roagă pentru echipa sa.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri