Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

O misionara slujeste intr-una din mahalalele cele mai periculoase din Rio de Janeiro

Adaugat la :  13.09.2018
Vizualizari :  1
+ Add To

Orasul brazilian Rio de Janeiro este un oras prosper. Din nefericire, orasul este notoriu si pentru crime violente. Tocmai din acest motiv, o misionara devotata si-a dedicat viata pentru a aduce speranta in viata copiilor care traiesc in mahalalele din Rio. Gary Lane ne va spune cum Edmia schimba vieti pentru Hristos intr-un cartier invadat de droguri si crime.

Misionara Edmeia Williams merge pe strazile mahalalei Santa Marta din Rio de Janeiro, iar oamenii o intampina cu imbratisari si afectiune. La inceput nu a fost asa. Ea a ajuns acum 26 de ani, cand acesta era cartierul cel mai violent, un cartier cunoscut ca centrul vrajitoriei. Politia nu a indraznit sa intre aici. Intr-un astfel de loc, in fata crucii albe s-au adus jertfe umane. Edmeia a simtit ceva deosebit pentru copiii mahalalei.

Edmeia Williams: Problema cea mai mare este ca majoritatea mamelor isi cresc singure copiii, pentru ca sotii lor sunt in inchisoare. Astfel, in aceasta mahala, copiii devin vulnerabili. Ei se uita la banditi ca la niste eroi.

Astfel, ea a fondat lucrarea „House of Mary and Martha”, un proiect pentru evanghelizarea copiilor, care ofera sprijin fizic, material si spiritual. Producatorul latino-american de la CBN Javier Bolanos a vizitat mahalaua unde slujeste Williams.

Javier Bolanos: Sub bratele statuii Hristos Mantuitorul din Rio de Janeiro, copiii din mahalaua Santa Marta lupta pentru supravietuire. La picioarele statuii, misionara Edmeia Williams si echipa ei muncesc din greu sa aduca speranta in viata acestor copii.

Wallace Pereira a venit la „House of Mary and Martha” in copilarie. Dupa mai multi ani, dupa ce a terminat universitatea, el s-a intors ca invatator. In prezent, fiicele sale studiaza aici.

Wallace Pereira: Am inceput sa vin la House of Mary and Martha” la varsta de patru ani. Apoi, mi-am continuat studiile departe de aceasta mahala, dar am tinut legatura cu Edmeia. Acum doi ani m-a chemat si m-am intors sa lucrez aici ca invatator.

Lucrarea lui Edmeia este finantata de diverse biserici si lucrari din Brazilia. Biserica Victoria in Hristos sustine lunar lucrarea.

Silas Malafaia: Ea este potrivita pentru aceasta lucrare. Dumnezeu cheama oamenii care au o vocatie. Lucrarea condusa de Edmeia este respectata aici. Ii admiram lucrarea. Astfel, o ajutam pentru ca este o femeie de incredere care are o poveste. Acest fapt este foarte important pentru mine.

Misionara apreciaza ajutorul, dar este convinsa ca Dumnezeu ii poarta de grija in mod supranatural. Din acest motiv, camara ei este mereu plina. Totusi, ea are o cerere deosebita.

Edmeia Williams: Inainte de toate, am nevoie de rugaciuni, deoarece lucrez intr-un mediu periculos. Niciodata nu stiu cand vrea adversarul meu sa ma opreasca. Am nevoie de rugaciuni, fiindca sunt constienta ca totul este posibil in viata multumita celor care se roaga pentru mine.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 739 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Recent, in Washington, D.C. nu a mai fost nicio separare intre Biserica si stat. Intreaga Biblie a fost expusa. Insa,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 225

O echipa de crestini rusi a mers in zonele indepartate ale Mongoliei cu Evanghelia. Mongolia este cunoscuta ca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 44 de ani, fortele armate ale Vietnamului de Nord au ocupat teritoriul vecinilor lor din sud. Multi au decis sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In 1975, Vinh Chung si familia sa au reusit sa paraseasca Vietnamul si sa fuga de asaltul comunistilor pe o barca....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Din sumarul editiei: A doua runda pentru alegerea succesorului Theresei May. Cine a ramas in cursa pentru fotoliu de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 30

Liceul Crestin Logos din Bistrita s-a infiintat in anul 2012 din dorinta de a oferi copiilor si tinerilor o educatie...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 470

Lucrarea de media crestina Alfa Omega TV a fost fondata in anul 1994 si are o larga deschidere interconfesionala. Inca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 428

Israelienii au depus un ultim omagiu primei doamne a Israelului, Nechama Rivlin, care a murit cu o zi inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

In acest an, Israelul a sarbatorit 52 de ani de la Razboiul de Sase Zile si Ziua Ierusalimului, momentul reunificarii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 110

In timpul Bataliei pentru Ierusalim din 1967, parasutistii israelieni au ajuns la Muntele Scopus si, inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 65
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.