O nouă descoperire Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  15.07.2020

Arheologii israelieni care lucrează în orașul lui David, în Ierusalim, au adus la suprafață două artefacte rare de pe vremea lui Ezra și Neemia: un sigiliu din lut și o amprentă a unui sigiliu cu simboluri babiloniene. Aceste artefacte au fost găsite lângă ruinele unei structuri mari, care a fost distrusă în timpul atacului Ierusalimului de către babilonieni.

Prof. Yuval Gadot: Cele două obiecte din mâna mea, o amprentă a unui sigiliu și un sigiliu, contribuie în mod semnificativ la înțelegerea caracterului Israelului în perioada persană.

Emily Jones: Aceste artefacte au putut sigila recipiente mari și dovedesc faptul că locuitorii Israelului au încercat să reconstruiască orașul distrus. S-au mai găsit și alte dovezi ale vieții cotidiene, cum ar fi oase de pește și ceramică.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 835, difuzată în iulie 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega