O nouă tehnologie care extrage nutrienții din plante, dar fără calorii

Adaugat la :  1.08.2022

Chris Mitchell, șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu: O companie israeliană spune că a dezvoltat o nouă tehnologie pentru a extrage ce este nevoie din plante, iar aceasta a scos un produs ce evită aportul de calorii și a altor componente dorite mai puțin. Julie Stahl, corespondenta CBN în Orientul Mijlociu, are detalii.

Ilan Sobel, șeful executiv al BioHarvest Sciences: Dumnezeu ne-a dăruit 500 000 de plante care au componente active medicinale foarte importante pentru corpul uman. Julie Stahl, corespondenta CBN în Orientul Mijlociu: Încercând să obțină științific ce este mai bun din plante, șeful executiv al BioHarvest Sciences, Ilan Sobel, spune despre compania sa că a avut o reușită remarcabilă.

Ilan Sobel: Noi, la BioHarvest Sciences, am dezvoltat o tehnologie ce poate prelua din plantă tot ce este esențial, componenta medicinală activă, după care creștem aceste componente în celule într-un mod în care putem menține structura inițială a acestor componente medicinale.

Julie Stahl: Folosind un proces misterios, celulele sunt dezvoltate în bioreactoare vreme de trei săptămâni, după care sunt recoltate.

Malkit Azachi, vicepreședintele departamentului de cercetare și dezvoltare: Noi îi spunem acestei tehnologii celulizare și aceasta ne ajută să creștem celule în medii lichide pentru a imita natura, a prelua beneficiile și, mai mult, pentru a o îmbunătăți.

Ilan Sobel: Am obținut așadar un produs uimitor, solubil și biodisponibil, prin această pudră unică, ce conține toți polifenolii esențiali dintr-o plantă, sau toți antioxidanții esențiali dintr-o plantă.

Julie Stahl: Primul produs, Vinia, este făcut din coaja, pulpa și semințele de struguri roșii. Oamenii de știință s-au inspirat din ceea ce se numește paradoxul francez.

Ilan Sobel: Acesta spune că francezii, care au în general o dietă grasă, cu mult pateu, mult ficat, multe brânzeturi, au totuși o sănătate cardiovasculară foarte bună, iar oamenii de știință și-au dat seama că aceasta este datorită consumului moderat de vin roșu. Ei și-au dat seama că la bază este de fapt o combinație de polifenoli din strugurii roșii. Există un polifenol special numit piceid resveratrol.

Julie Stahl: Fiecare capsulă Vinia din acest flacon conține aceeași cantitate de piceid resveratrol cât o sticlă de vin roșu sau 1 000 de boabe de struguri roșii, dar fără zahăr, alcool sau calorii.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 437, difuzată la Alfa Omega TV în iulie 2022.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.