O politiciană din Finlanda este anchetată deoarece a publicat vesete din Biblie pe Twitter

Adaugat la :  7.11.2019

O politiciană creștină din Finlanda va fi interogată de poliție în cadrul unei anchete pentru instigare la ură, deoarece a publicat un pasaj din Biblie pe o rețea de socializare. Dale Hurd vine cu detalii din Finlanda.

Dale Hurd, reporter: Päivi Räsänen este anchetată pentru instigare la ură deoarece a publicat un verset din Biblie pe Twitter prin care a atenționat Biserica de stat din Finlanda pentru promovarea stilului de viață homosexual.

Päivi Räsänen, membră al parlamentului Finlandez: Pe Twitter, am citat din Romani 1:24-27 și am publicat o poză.

Dale Hurd: Acel pasaj condamnă relațiile homosexuale. Ea a spus că scopul ei a fost acela de a trezi Biserica din Finlanda.

Päivi Räsänen: În timp ce mă rugam am înțeles că nu trebuie să părăsesc eu Biserica, ci să îi trezesc pe cei care dorm în Biserică.

Dale Hurd: Leif Nummela, redactorul unui ziar creștin ne-a spus că l-a surprins faptul că Räsänen este anchetată.

Leif Nummela, redactor-șef, Uusitie: Este incredibil. M-a surprins cu adevărat. A fost o adevărată surpriză. M-am gândit: „Chiar se merge atât de departe?”

Dale Hurd: Dacă este găsită vinovată, Päivi poate fi amendată sau poate ajunge la închisoare. Însă, acest caz creează un precedent care poate afecta pe fiecare credincios din Finlanda.

Päivi Räsänen: Mă tem că acest caz și această anchetă îi poate speria pe unii creștini care s-ar putea să se ascundă sau să nu ia atitudine.

Dale Hurd: Räsänen va afla după interogatoriu dacă ancheta va duce la un proces.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri