Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

O politiciană din Finlanda este anchetată deoarece a publicat vesete din Biblie pe Twitter

Adaugat la :  7.11.2019

O politiciană creștină din Finlanda va fi interogată de poliție în cadrul unei anchete pentru instigare la ură, deoarece a publicat un pasaj din Biblie pe o rețea de socializare. Dale Hurd vine cu detalii din Finlanda.


Dale Hurd, reporter: Päivi Räsänen este anchetată pentru instigare la ură deoarece a publicat un verset din Biblie pe Twitter prin care a atenționat Biserica de stat din Finlanda pentru promovarea stilului de viață homosexual.


Päivi Räsänen, membră al parlamentului Finlandez: Pe Twitter, am citat din Romani 1:24-27 și am publicat o poză.


Dale Hurd: Acel pasaj condamnă relațiile homosexuale. Ea a spus că scopul ei a fost acela de a trezi Biserica din Finlanda.


Päivi Räsänen: În timp ce mă rugam am înțeles că nu trebuie să părăsesc eu Biserica, ci să îi trezesc pe cei care dorm în Biserică.


Dale Hurd: Leif Nummela, redactorul unui ziar creștin ne-a spus că l-a surprins faptul că Räsänen este anchetată.


Leif Nummela, redactor-șef, Uusitie: Este incredibil. M-a surprins cu adevărat. A fost o adevărată surpriză. M-am gândit: „Chiar se merge atât de departe?”


Dale Hurd: Dacă este găsită vinovată, Päivi poate fi amendată sau poate ajunge la închisoare. Însă, acest caz creează un precedent care poate afecta pe fiecare credincios din Finlanda.


Päivi Räsänen: Mă tem că acest caz și această anchetă îi poate speria pe unii creștini care s-ar putea să se ascundă sau să nu ia atitudine.


Dale Hurd: Räsänen va afla după interogatoriu dacă ancheta va duce la un proces.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.