O profetie implinita - intalnirea Kim-Trump

Adaugat la :  12.07.2019

Un lider de inchinare de la Bethel Music spune ca acum opt ani a scris un cantec care a pregatit drumul pentru intalnirea istorica ce a avut loc intre presedintele Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un. Sean Feucht spune ca a scris cantecul “Finish What You Started” pentru Coreea ce Nord, pentru tara comunista, in 2012.

Cantecul vorbeste despre speranta si pace si a fost scris in zona demilitarizata, exact acolo unde s-au intalnit Trump si Kim saptamana trecuta pentru a reincepe discutiile despre pace.

Potrivit lui Feucht, cantecul este, citez: ”o profetie implinita”. El a scris pe Instagram: “Adesea, nu stim cum poate Dumnezeu folosi un cantec simplu sau rugaciunile noastre pentru a schimba cursul istoriei.” Mai e mult pana acolo, dar acum putem sarbatori pasii mici, sau salturile uriase.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 782 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri