Oase uscate Jerusalem Dateline, 328, mai 2020

Adaugat la :  20.05.2020

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a venit într-o scurtă vizită în Israel, dar având multă treabă de făcut.

Apoi, despre Shelanu, controversa despre unul dintre cele mai noi

canale TV din Israel, un post de televiziune evreiesc mesianic.

După aceea, Israelul se ridică, o perspectivă despre renașterea miraculoasă a statului Israel.

Apoi, unul dintre cei mai iubiți caricaturiști israelieni ne spune de ce a creat seria Oase uscate.

Emisiune difuzată pe canalul Alfa Omega TV în luna mai a anului 2020.

Știri și reportaje din perspectivă creștină, despre subiecte care privesc întreaga lume găsești aici: https://alfaomega.tv/stiri