Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Operation Blessing ajută persoanele afectate de erupțiile vulcanului Taal din Filipine

Adaugat la :  23.01.2020

Un vulcan din Filipine amenință zona cu mai multe erupții. Deja zeci de mii de oameni au fost evacuați, majoritatea având doar hainele de pe ei. Care va fi soarta lor? Lucille Talusan este la fața locului pentru a ne oferi noi detalii.


Lucille Talusan: Era Frondoza plânge din cauza unor evenimente dureroase prin care a trecut. Ea și soțul ei încă jelesc moartea celor doi copii ai lor. În octombrie, Era a născut un copil mort, după opt luni de sarcină. În ziua următoare, băiatul lor de cinci ani a fost ucis într-un accident de motocicletă.


Era Frondoza, persoană evacuată: Ne întrebăm oare cum a permis Dumnezeu să se întâmple așa ceva? Mai întâi ne-am pierdut copiii, acum începe să erupă vulcanul. Ne temem că ni se va lua totul.


Lucille Talusan: Era și soțul ei au fost găzduiți într-o școală folosită drept adăpost temporar. Centrele de evacuare sunt pline până la refuz după ce zeci de mii de oameni au fugit din zona periculoasă deoarece se tem de erupții iminente. Acesta este unul dintre restaurantele cele mai populare aici, în Tagaytai și este închis. De fapt, toate instituțiile sunt închise, nu mai sunt alimentate cu energie electrică de la erupția vulcanului. Ni s-a permis să venim aici pentru a vedea mai bine vulcanul Taal. După cum vedeți, iese fum din craterul vulcanului. Acesta are 47 de cratere. În jurul vulcanului se află multe comunități și toți rezidenții au fost deja evacuați. Operation Blessing ajută zilnic persoanele evacuate în diversele zone de siguranță. Organizația distribuie saltele, pături, truse de igienă personală și alte necesități de bază. Pe lângă aceste ajutoare, partenerii din biserici au profitat de ocazie pentru a se ruga pentru oamenii evacuați. În acea zi pastorii voluntari de la Operation Blessing au împărtășit vestea cea bună a dragostei lui Dumnezeu cu Era și soțul ei. Era a spus că rugăciunile i-au adus mângâiere.


Era Frondoza: Mă simt ca și cum mi s-ar fi luat o povară de pe umeri. Vă rog să vă rugați pentru oameni care să ne consilieze. Mulțumim mult organizației Operation Blessing. O luăm de la capăt, dar ni s-a reamintit că ne putem continua viața și putem birui dacă ne încredem în Dumnezeu.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 810 – ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.