Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Paştele – Sarbatoarea Invierii

Adaugat la :  2.05.2019

Paştele este considerata cea mai importanta sarbatoare a lumii creştine. Este sarbatoarea care aduce speranţa mantuirii. La Paşte ne aducem aminte de moartea, rastignirea şi invierea lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Paştele din Vechiul Testament era o umbra a adevaratului eveniment care urma sa se petreaca in Noul Testament. Dar mai mult decat moartea Domnului Isus Hristos este mareţul act al Invierii Sale. A aratat Aurel Avram, pastor, Biserica Speranta din Timisoara.

Semnificaţia sarbatorilor pascale difera de la o generaţie la alta. Ce inseamna pentru generaţia tanara Pastele? Mai are Isus vreo importanţa pentru omenire?

Mulţi oameni se concentreaza de sarbatori pe aspectul socio-uman, adica pe ocazia de a fi impreuna cu familia, si mai putin pe partea spirituala care este adevarata esenţa a Paştelui. Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, a venit in lume şi apoi a fost rastignit pe cruce ca sa aduca mantuire.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 771 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.