Persecuția creștinilor din Myanmar AO NEWS, 05 mai 2021

Adaugat la :  5.05.2021

Stirile de azi: 1.Poliția a închis Muntele Templului pentru evrei; 2.Israel și Liban duc negocieri pentru demarcația maritimă ; 3.Tensiuni la nivel înalt în Iran asupra politicii sale externe ; 4.Creștinii din Myanmar „se ascund în pădure pentru siguranță”.

Știri difuzate în cadrul ediției AO NEWS din 5 mai 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională