Pledoaria unui lider creștin din Siria pentru biserica din Occident

Adaugat la :  25.11.2019

Omar Firaz, lider creștin din Siria: Știm că vă rugați pentru noi, dar nu e destul. Trebuie să se ia măsuri imediate pentru protecția regiunii noastre. Până acum patru ani, trăiam în pace și libertate, am construit biserici, trăiam în siguranță împreună cu celelalte comunități. Acum însă trăim sub o amenințare serioasă în timp ce vedem cum oameni inocenți, femei și copii, sunt uciși iar casele noastre sunt distruse și un mare număr de oameni au fost realocați forțat. Speranța mea e că se vor lua măsurile potrivite pentru oprirea acestui genocid.

Vă rugăm frumos, rugați-vă și faceți auzită cauza acestor creștini aflați sub asediu în nord-estul Siriei. Să ne rugăm și pentru liderii din SUA și din Orientul Mijlociu, ca să facă alegeri plăcute lui Dumnezeu.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 304 – noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri