Pot să interpretez greșit o descoperire profetică? Dumnezeu vorbește! 1.10, cu Aurelian Barbu

Adaugat la :  25.11.2020

Dumnezeu trimite mesaje de avertizare pentru ca noi să luăm măsuri

Uneori primim mesaje din partea lui Dumnezeu prin care suntem înștiințați asupra unor posibile accidente și nenorociri care ar putea veni peste noi. Aceste descoperiri profetice pot fi abordate în două moduri. Aurelian Barbu spune că, deși mesajul este adevărat, interpretarea și aplicarea lui fac diferența. Ascultând până la final vei afla cum trebuie abordate aceste mesaje de avertizare.

Intră aici pentru materiale asemănătoare: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

- pe canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)

Dacă vrei să urmărești canalul Alfa Omega TV, dar nu ai televiziune prin cablu, avem o veste bună pentru tine. Poți viziona canalul gratuit, pe internet, 24/24. Trebuie doar să accesezi acest link: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv