Povestea mântuirii unui traficant de droguri

Adaugat la :  9.06.2021

Vindea droguri unor clienți importanți. Eddie Ramirez credea că este de neînvins. Nicio împușcătură în cap nu l-a oprit, și nici faptul că a fost călcat de un camion. Apoi, într-o noapte, un străin a apărut în camera lui Eddie. Ce i-a spus pentru a opri toată nebunia? Urmăriți!

Eddie Ramirez: Am fost împușcat în cap, am fost călcat de un camion, cu toate acestea, trăiesc. Poate Dumnezeu are un plan pentru viața mea.

În copilărie, Eddie Ramirez a venit în America cu așa-numitul zbor al libertății din Cuba în 1967. Tatăl său venise cu un an în urmă. El era agresiv și furios. Nu au fost niciodată apropiați.

Eddie Ramirez: Am fost păcălit, deoarece eu aveam nevoie de un tată în viața mea, iar el nu a fost alături de mine.

Când a împlinit 13 ani, părinții lui au divorțat. El și-a descărcat supărarea pe copiii din cartier, pe care îi bătea. Unii dintre băieții mai mari au observat cât este de dur și l-au implicat în traficul de droguri. În sfârșit, Eddie a avut parte de atenția după care tânjise.

Eddie Ramirez: Am avut nevoie de acceptare. Deoarece, așa cum am mai menționat, am fost păcălit. Am avut nevoie de acceptarea unei persoane mai în vârstă. Am avut nevoie să fiu acceptat într-un grup. Însă lipsea ceva. Am vrut să mă droghez.

În cele din urmă a devenit un traficant de droguri pentru clienți importanți. Un sentiment al puterii l-a împins tot mai mult pe drumul întunecat al dependenței de droguri.

Eddie Ramirez: Cauți mereu acea euforie pricinuită de droguri, pe care ai simțit-o prima dată. Nu mai era cale de întoarcere. Nu m-am putut opri în niciun fel. Aveam putere. Aveam bani. Oamenii mă căutau. Oamenii aveau nevoie de marfa mea. Eram nemilos și astfel simțeam că eu controlam situația.

De fapt, viața lui Eddie a scăpat de sub control și era nesăbuită. El a făcut un accident cu motocicleta și a fost călcat de un camion, care era să îl omoare. Când și-a revenit, prietenul său cel mai bun, care devenise creștin, l-a dus pe Eddie la biserică.

Eddie Ramirez: La biserică nu am înțeles motivul pentru care sunt acolo. Nu am cum să fac bani acolo. Ce să caut la biserică? Trebuie să ies în lume și să fac bani.

El a continuat să vândă droguri și să ducă o viață violentă. A fost împușcat în cap, dar a supraviețuit. Cocaina a umplut golul din interior și simțea că nu există nicio cale de scăpare.

Eddie Ramirez: Eram scârbit și astfel mă drogam toată noaptea. Nasul meu a fost foarte afectat. Să nu începeți vreodată să vă drogați cu cocaină. O dată ce începeți să vă drogați cu cocaină, nu mai există cale de întoarcere.

A căutat cu disperare să scape de dependență și a apelat la mama sa pentru ajutor. Ea l-a trimis într-un centru de reabilitare, unde Eddie a avut parte de o întâlnire care i-a schimbat viața.

Eddie Ramirez: Îmi amintesc că într-o noapte, în camera mea, am avut parte de o apariție supranaturală. Cred că a fost Domnul Isus. El a apărut în vis, în viziunea mea și mi-a spus: ”Ascultă, trebuie să îți schimbi viața”. Eu chiar voiam să îmi schimb viața, deoarece nu mai puteam trăi așa. El mi-a spus: ”Trebuie să treci de această ușă și dacă o faci, viața ta se va schimba”. M-am uitat la ușă și ușa era reală, având o lumină în spatele ei. Am decis să intru prin ușă. După ce am intrat pe ușă, am scăpat de toată povara mea, de toate problemele mele. Am știut că odată ce trec pe acea ușă, viața mea se va schimba. El a venit și m-a salvat la timp.

Eddie și-a predat viața lui Hristos și a fost eliberat pe loc de droguri.

Eddie Ramirez: Nu am mai simțit nicio dorință să mă mai droghez cu cocaină, cu marijuana, cu nimic. Dumnezeu a scos toate aceste substanțe din viața mea în totalitate. Unii mi-au spus că Dumnezeu lucrează în viața mea. Dumnezeu nu lucra la viața mea, El a lucrat pe loc, în acel moment. Mi-a fost greu să cred că Dumnezeu va mântui pe cineva ca mine. Am fost o persoană atât de rea și El a venit să mă mântuiască. Mi-a fost greu să pricep asta. M-am întrebat, de ce oare a făcut-o? De ce M-ar salva, de ce ar face asta? Domnul a avut grijă de mine când aveam nevoie de cineva, de un tată, El a venit. Asta face El. Așa face în multe cazuri. Când nu avem un tată, o figură paternă în viața noastră, El apare și devine Tatăl celor care nu au unul. Asta a făcut El pentru mine și eu asta cred până în ziua de azi.

Eddie nu mai consumă droguri de 28 de ani. Acum este pastorul unei biserici din Florida. El se bucură de noua sa viață și transmite acest sentiment tuturor celor cu care se întâlnește.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 882, difuzată la Alfa Omega TV în iunie 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.