Povestea unui olar din Bucovina Vieți în lumină 3.26, cu Traian Leonte

Adaugat la :  27.10.2020

Care este asemănarea dintre procesul prin care trece lutul înainte de a ajunge un vas în casele noastre și modul în care, de-a lungul vieții, omul este modelat de către Creatorul său? Vă invităm să urmăriți povestea olarului Traian Leonte, un artist din Bucovina care vorbește despre artă și credință.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Hai aici dacă vrei să vezi alte mărturii: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Știai că poți viziona gratis, pe internet, 24/24, canalul Alfa Omega TV? Intră aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

VIL 3.26