Profeții biblice și măști antivirale

Adaugat la :  14.02.2020

Care e tehnologia revoluționară israeliană ce ar putea ajuta la stoparea virusului corona și la împlinirea profeției biblice?

Virusul corona se răspândește în lume luând zilnic tot mai multe vieți, dar tehnologia revoluționară dezvoltată în inima Ierusalimului ar putea schimba totul. Argaman e o companie israeliană care produce măști antivirale de ultimă generație, care pot ucide virusul la contactul cu acesta.

Jeff Gabbay, președinte, Argaman Technologies LTD: Masca termină toți virușii, bacteriile și ciupercile și o face non-stop, zi și noapte, 24/7. Se poate spăla, înălbi, colora, rezistă la șocuri, își face treaba. Inginerii folosesc unde sonore invizibile pentru a injecta proprietăți antivirale în bumbac. Acel bumbac poate fi folosit pentru confecționarea de măști, lenjerie de pat pentru spital și multe altele. Am conceput masca împreună cu guvernul din Hong Kong și chiar recent au renunțat la standardul N95 în favoarea standardului israelian. Președintele companiei spune că ceea ce fac ei e parte din împlinirea profeției biblice. Binecuvântările noastre trebuie să ajungă în toată lumea, trebuie să fim o lumină a neamurilor și cred că aceasta înseamnă împlinirea profețiilor. Mulțumim lui Dumnezeu că trăim într-o vreme în care putem face aceasta.

Material difuzat în cadrul emisiunii de știri „Jerusalem Dateline” 314 – februarie 2020. Află știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri