PROMO Realități și Perspective Magazin 14 iulie 2020

Adaugat la :  14.07.2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți afla informații despre descoperirile cercetătorlor de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, despre presupunerea britanicilor cu privire la prveniența Covid 19 și despre noul set de restricții din California impuse de Covid 19. Tot atunci aflăm cum se închină creștinii din Kiev în pandemie și cum sunt protejate femeile din Anglia, care suferă în urma unui avort.

De asemenea, veți putea urmări un nou episod Semnele vremurilor, cu Willem Glashouwer, intitulat „Antisemitism”, iar în final, Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă așteptăm marți seara, la orele 20.00, pe canalul Alfa Omega TV, la emsiunea REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN! Va fi urcată și pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv

--------------------------------

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK Știrile Alfa Omega!